Easyfood A/S

Brødproducenten Easyfood skal fremover stå for

 

produktion og salg af pizzaerne fra Real Pizza, der bl.a. sælges via 7-Eleven og DSB's Kort & Godt-butikker. Fremover bliver også udlandet et fokusområde.


To innovative fødevarevirksomheder med fokus på kvalitet indgår nu et samarbejde for sammen at erobre markedsandele.

Det sker, når brødproducenten Easyfood i denne måned overtager produktion og salg af pizzaerne fra Real Pizza. Derefter vil Real Pizza primært være involveret i produktudviklingen, mens pizzaerne bliver produceret hos Easyfood i både Kolding og Polen.

"Real Pizza har etableret et marked for kvalitetspizza i Danmark, og derfor er det en virksomhed med en filosofi, der passer godt sammen med os. Vi er glade for samarbejdet, fordi det underbygger vores position som en innovativ udbyder af convenience produkter af høj kvalitet," forklarer adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood.

"Vi vil fortsat sælge produkterne under navnet Real Pizza og kommer til at gøre brug af den dygtighed og faglige indsigt, der i dag ligger i produktudviklingen hos Real Pizza," tilføjer han.

Real Pizza har i ni år solgt pizzaer i Danmark. Det sker i dag bl.a. via 7-Eleven, DSB-butikkerne Kort & Godt og Jensens Bøfhus, lige som der er et stort salg til bl.a. skoler, kantiner og cafeterier via Dansk Cater.

"Vi forventer at kunne brede Real Pizza endnu mere ud til business to business markedet i Danmark, og så har vi også store forventninger til pizzaerne på eksportmarkedet, primært i resten af Skandinavien," siger Flemming Paasch.

Hos Real Pizza glæder ejeren Jan Christensen sig over, at han kan koncentrere sig om det, han er bedst - nemlig at komme med ideer til nye produkter.

"Jeg får en langt større frihed til at gøre det, jeg er bedst til, mens Easyfood med deres organisation inden for både produktion og salg kan give produkterne et stort løft fremad. Det bliver med sikkerhed et samarbejde, der kommer til at gavne både Easyfood og Real Pizza," mener Jan Christensen.

 

 

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood, på 76 30 87 00 eller 40 70 71 07. Du kan også se mere på www.easyfood.as

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?