Hotel for den helt specielle oplevelse

(6.5.2008) Trods en pris på op mod 8.500 kroner for en overnatning i en af de 40-60 kvadratmeter store suiter, så er det ikke et snobbet hotel,¤men snarere et luksuriøst hjem, siger hotellets ledelse. Hotellet rummer bare 13 suiter, og er ikke tilmeldt almindelige reservationssystemer. Man booker sig ind ved at ringe eller maile. Man kunne muligvis også forestille sig, at det ville være muligt, men det fremgår ikke af presseinformationen, at leje sig ind fra gaden.

Hotel Nimb ligger i øverste etage i Nimb-bygningen i Tivoli, og denne bygning er den 3. i rækken. Den første blev bygget til 15 butikker og restauranter i 1843, men¤brændte ned 19 år senere. Den anden blev bygget i 1863, men den blev revet ned i 1908 på grund af, at man skulle bygge Hovedbanegården og udvide Bernstoffgade, som ligger op til Nimb. Den nuværende bygning kan dateres tilbage til 1909.

Inden længe kan Tivoli igen slå døren op til ¤endnu et hotel. Her bliver der tale om et 5-stjernet højhus, der skal ligge ved hjørnet af Rådhuspladsen, hvor det nuværende H.C. Andersen Slot ligger. Hotellet forventes at rumme op til 160 værelser.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?