Rygeforbudet vakte postyr, men fandt hurtigt sit leje

Det er vist aldrig sket før, at danskerne har kunnet bruge så mange penge på restaurantbesøg som i de senere år. Skatte- og afgiftsstoppet, rekord lav arbejdsløshed, ældre-check har¤givet alle større købekraft.

Denne økonomiske udvikling har også smittet af på de fleste spisesteder. Men mange gæster i lokalet kræver naturligvis mere personale, og netop personale har længe været en mangelvare.

For at afbøde denne situationen har man mange steder indført assistance fra udlandet, men sprogvanskeligheder gør, at det ikke er ideelt, men dog en løsning.

En anden mulighed kunne være at satse på en delvis form for¤selvbetjening. Der vil utvivlsomt lyde et (berettiget) ramaskrig fra mange¤sider, men indført på den rigtige måde, vil gæsterne ret hurtigt vænne sig til den nye form for betjening.¤

Alt i alt er den gammeldags serveringsform vel at foretrække, men hvis forhold gør, at den ikke kan opretholdes, så må man ty til andre muligheder.

Mange brancher har måttet undergå forandringer for at overleve, og dét bør spiserestauranterne om fornødent også kunne finde ud af. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?