Arealet minder også om en spøgelsesby

I en ny meningsmåling viser det sig, at over halvdelen af københavnerne synes en multiarena i Ørestad er en god idé. Men de har alligevel ikke i sinde at bruge den. Resultatet fremgår af en meningsmåling, som meningsmålingsinstituttet Zapera har foretaget for Copenhagen Multiarena A/S blandt lidt over 1000 københavnere.

Hele 49 pct. af de adspurgte forventer slet ikke eller i mindre grad at ville gå til fremtidige shows, sportskampe og koncerter i arenaen, og kun 16 pct. af Hovedstadens befolkning vil i høj grad eller i meget høj grad bruge sådan en arena.

Skal København have en multiarena til sports- og kulturaktiviteter, så mener et flertal på 77 pct. til gengæld, at den bør kunne konkurrere med Malmö Arena og have plads til flere¤tilskuere end 15.000.

- Et helt andet forhold¤gør sig sikkert også gældende for ikke at bygge en stor publikumsarena i netop Ørestaden, og det er, at området har mistet næsten enhver form for tiltrækningskraft på grund af dets spøgelsesagtige karakter med utallige tomme boliger og halvfærdige byggerier, som ikke ser ud til at blive færdiggjort i måske meget lang tid.

Brian Mollerup og hans kolleger i arenaprojektet siger ligeud, at tiden ikke just er med sådan et projekt.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?