Danmark, et lille land men vore svin skal der være plads til

I forhold til deres europæiske artsfæller har danske svin et rekordlavt restindhold af medicin og pesticider, så vi kan derfor trygt igen i år sætte tænderne i den danske flæskesteg i julen og til hver en tid. Ligesom mennesker kan også svin blive syge, men kødkontrollen herhjemme er så effektiv og finmasket, at man registrerer selv den mindste lidelse et svin har haft i sin levetid.

Det er en skam, hvis Danmark arealmæssigt er blevet for småt til, at der i fremtiden også kan blive plads til vore rene og lønsomme svin.

Specielt ærgeligt da det er en kendsgerning, at vi kan producere svin i absolut højeste mesterkvalitet.

Går man lidt historisk til værks - fx 100 år, så finder man ud af, at intet enkeltprodukt tilnærmelsesvis har skabt så store indtægter for Danmark som vore svin.

- Man kan bedømt over dette åremål vist roligt sige, at svinene har dannet grundlag for det danske velfærdssamfund.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?