Madpakke smurt af mor eller far er den bedste i verden

I årtier har det vrimlet med kost- og ernæringsråd, som skulle kunne dæmme op for, at danskerne ikke blev overvægtige endsige fede. På trods af alle disse mange kostråd gennem årene, så hører man næsten hele tiden, at danskerne bliver federe og federe.¤

En ikke ubetydelig årsag til at mange dag for dag, uge for uge, måned for måned, år efter år - ja hele livet tager på er, at de ukritisk spiser kantinemad.

På de danske arbejdspladser bliver det mere og mere almindeligt, at der for medarbejderne til frokost bliver dækket op med et omfangsrigt udvalg af tag-selv-fade, og dét er for mange den direkte vej til at blive for tyk. De daglige overflodsmængder af mad har desværre, og det er muligvis en af de¤værste fedmefælder, en vanedannende indvirkning på dit madbehov.

- For mange år siden hørte jeg tit min morfar, som var flyttemand, sige: Jeg spiser mig aldrig mæt! Rækkevidden af den bemærkning var, forstod jeg senere, at han spiste dertil og ikke længere. Nu her mange år efter erindrer jeg også, at han var den i hele sjakket, som klarede sliddet bedst.

Er du overvægtig, så skal du som det allerførste lægge dit spisebehov om. Det kræver en måned eller to kun at spise til du næsten er mæt. Kan du ikke klare yderligere at holde fingrene fra dit bestik, så er der ikke meget - om noget - håb for dig med hensyn til at komme i normalvægt og være i form.

Til gengæld, hvis du klarer omlægningen, så vil du opleve, at din krop er så viseligt indrettet, at den ikke mere trænger til alt det mad, du tidligere proppede dig med.

En helt ny fornemmelse, som du bør opleve.

En fornuftig kantine bør generelt kun have udvalg af smurt smørrebrød. Så kan medarbejderne ved disken vælge et antal stykker, og så er det det.

Kager og typiske desserter hører overhovedet ikke til blandt kantinens udvalg.

Fedme er årsag til mange farlige sygdomme og slemme skavanker, og i dette perspektiv burde firmaer naturligvis ikke medvirke til at fremme sådanne tilstande hos deres medarbejdere. Til stor forbavselse ser man også forsikringsselskaber med bugnende fade i deres kantine. Det til trods, at de ellers er meget nøjeregnende med at forsikre overvægtige personer?

- En madpakke med hjemmefra er det helt rigtige, og den smager også bedst, fordi det er mor eller far, der har smurt den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?