Disse dejlige penge vil skabe omsætning & arbejdspladser

Det tyder på, at over halvdelen af danskerne vil hæve deres SP-penge. Det svarer til, at ca. 25 milliarder kroner bliver udbetalt inden den 31. december i år. Der er kun få måneder til, at den Særlige Pensionsordning bliver frigivet, og alt tyder på, at over halvdelen af danskere mellem 25-65 år ønsker at hæve deres SP i år.

Der kan endog blive tale om, at endnu flere vil hæve deres SP-kroner, fordi ca. en femtedel endnu ikke har taget stilling til, om de vil hæve pengene eller lade dem stå.

Over 1,6 millioner danskere vil hæve deres SP, og dermed er der lagt op til Danmarkshistoriens største udbetalingsforløb.

Ideen er, at SP-pengene skal hjælpe med til at sætte forbruget yderligere i gang, og med den efterspørgsel der er til udbetalingen tyder alt på, at mange danskere er klar til at opfylde dette formål.

Man kan naturligvis disponere sine hævede penge på mange måder, men uanset, at en del nok vil sætte pengene i deres ratepension, spare op på anden måde, betale gæld m.v., så vil en stor del af de mange dejlige kroner komme til at indgå i det såkaldte almindelige forbrug ude i butikker af alle slags.

- Naturligvis er ikke alle typer forbrug lige gode for akkurat den danske økonomi, men der er alligevel ingen tvivl om, at en stor del af SP-forbruget vil falde på dansk producerede varer.

- Under alle omstændigheder vil SP-pengene skabe omsætning & beskæftigelse på mange danske arbejdspladser. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?