Tilstrækkeligt at kunne koge vand til kaffe eller te

En større og større del af Danmarks¤voksne og børn spiser en stor del af deres daglige mad på arbejdspladsen, skolen og fra nytår har folketinget vedtaget også i børnehaven.

I dag, hvor begge forældre almindeligvis har udearbejde, spiser mange voksne i kantinen, hvor der mange steder serveres både koldt og varmt samt morgenmad.

I skolen kan eleverne købe frokost, men mange børn køber i stedet deres frokost i det store spisefrikvarter hos bageren eller pizzariet.

Folketinget har vedtaget, at der fra nytår skal være mad til alle børnehavebørn.

De fleste ældre spiser på plejehjemmet eller de får i stor udstrækning færdiglavet frostmad bragt ud i ugekasser.

Der mangler faktisk kun børn, som ammes (men det kommer måske også) ellers er hele Danmarks befolkning blevet udespisere.

Den stærkt tiltagende udespisning for alle aldre letter naturligvis behovet for at skulle købe ind til madlavning og¤til efterfølgende at lave mad til familien. Rent faktisk er der vel heller intet grundlag for nævneværdig madlavning for alle i familien har jo i det store og hele spist sig mætte der, hvor de hver for sig har befundet sig i dagens løb.

I de senere år har det været sagt utallige gange, at alt for mange danskere er overvægtige, men tiltagende udespisning vil uanset intensionerne ikke forbedre denne situation.

Aftenen kan blive¤lang endog meget lang, hvis der ikke mere kommer rigtig middagsmad på bordet, men bare noget¤ fastfood, et par franskbrødsmadder eller kage til kaffen, chips, slik, et par cola o.l.

- Vi får i hvert fald ikke mere brug for kogebøger.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?