Næsten ingen efterspørgsel værelserne!

Mmm..

I flere år har man kunnet undre sig over, at nye hoteller skyder op, og mange af de eksisterende hoteller i stort omfang bliver udvidet. I 2008 blev der projekteret med at øge værelseskapaciteten med ca. 5.500 værelser inden år 2010. Begrundelsen for de mange nye hotelprojekter og -udvidelser var, at man efter branchens mening, var inde i en voldsom positiv turisme udvikling dækkende over såvel ferie- som forretningsrejser.

Horestas direktør Lone Njor gjorde dengang opmærksom på, at denne tilstrømning ikke havde ramt Danmark, og MEALS har år for år i ti år statistisk gjort opmærksom på, at Danmark i næsten alle disse år har haft mærkbar tilbagegang med hensyn til turisme.

Men sådanne udsagn og statistikker, og flere kunne sagtens nævnes, har åbenbart ikke afskrækket investorerne.

Alligevel er det nu gået op for mange involverede i de nye hotelbyggerier, at der¤ikke er brug for de mange nye værelser!

Investorer må naturligvis uden vores indblanding gøre med deres penge, hvad de vil. Med hensyn til statens store tilskud til turisme på over 120 mio. kroner, må der naturligvis gøres andre overvejelser.

- Byggerierne og udvidelserne har i hvert fald givet beskæftigelse. Blandt andet til mange arbejdere fra udlandet. Virksomheder som leverer byggematerialer og hotelinventar har velsagtens også haft gavn af hotelbyggerierne.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?