De store frokoster ude i byen var ofte spild af tid ...

De tidligere ofte storslåede frokoster på restaurant for kunder og leverandører benyttes ikke¤i samme udstrækning som for år tilbage. Man dyrkede ligefrem¤langvarige frokoster, hvor intet måtte mangle, ud fra betragtningen om, at den som smører godt kører godt.

I dag holdes færre og færre forretningsmøder på restaurant. Man mødes i firmaet over en kop kaffe. Er mødet langvarigt så også et par stykker mad til frokost i kantinen. Øl & spiritus forefindes ikke og tobaksrygning foregår kun ude i gården eller ude på gaden.

Det er ikke muligt og normalt heller ikke nødvendigt at afsætte den halve eller hele dag til mødet.

Derfor planlægges mange møder om morgenen. Man er frisk, rationel og det sparer tid. 

- I vore dage er der fokus på sundhed og figur, og det er naturligvis meget lettere at beherske indtagelsen af mad & drikke over en kop kaffe og eventuelt et par stykker mad til frokost.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?