Regeringen vil udvise stor økonomisk påpasselighed. Finanskrisen har bestemt også påvirket statens finanser i Danmark. Fra gigantiske overskud gennem en årrække styrer regeringen nu mod et kæmpemæssigt underskud på omkring 80 milliarder kroner næste år. Disse økonomiske realiteter skal finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) forklare befolkningen, når han fremlægger regeringens finanslovsforslag på tirsdag.

Hverken erhvervslivet eller danskerne skal forvente velfærdsgaver eller nye hjælpepakker. Der er simpelt hen ikke råd. Forårets krisestyring har gjort et stort indhug i statskassen. MEALS.

Københavns Kommune vil ikke ændre bevillingspraksis. Der er ikke ret langt mellem ølhanerne i København. Mens hovedstaden har et udskænkningssted for hver 309 indbyggere, er der i Århus næsten det dobbelte¤nemlig 545 borgere for hver alkoholbevilling.

Samtidig viser helt nye tal, at 32 procent af de voksne københavnere har et foruroligende stort alkoholforbrug, fordi de enten drikker for meget generelt eller af og til drikker så store mængder alkohol på kort tid, at det er sundhedsskadeligt.

Problemet er angiveligt større i København end i landets øvrige regioner.

Politikerne i Københavns Kommune er dog ikke indstillet på at ændre bevillingspraksis. MEALS.Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?