ØKO salget er stormet frem, men det løber ikke rundt?

Man har gennem mange år i udlandet set eksempler på, at utilfredse landmænd ved aktioner har destrueret deres produkter. Nu ønsker danske økologiske mælkeproducenter også at vise deres utilfredshed ved i dag i de fire største danske byer at forære gratis mælk til forbrugerne.

De økologiske landmænd vil ikke længere finde sig i, at butikkerne sælger økologisk mælk som led i en priskrig. Det er dog ikke første gang, at mælk benyttes i¤priskrig, og så vidt vi ved, har økologerne aldrig udtrykt medynk, når konventionelt produceret mælk har været anvendt i en priskrig. Det er sket i mangfoldige tilfælde gennem årtier!

Økologerne må nok til at forholde sig til, at de er frivillige producenter. Dette synspunkt har de aldrig villet godkende. De vil have ophøjet status, og det har de oven i købet fået...

Det er forretningsmæssigt ikke altid nemt at være idealist, og slet ikke i startfasen, hvor man må betale¤lærepenge, men den fase burde ikke omfatte de nuværende økologiske mælkeproducenter. De ved udmærket, for de har selv oplevet det, at der kan være gode som mindre gode tider i erhvervslivet.

Økologiske landmænd producerer mælk på naturens præmisser, økologi støttes med store tilskud fra staten og salget er fordoblet de seneste fire år.

- Alligevel vil de med dagens aktioner forsøge at få bedre vilkår. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?