Bare et par hop på stedet bliver det ikke til

For nogle år siden var det helt store hit fx at indrette et¤motionsrum på arbejdspladsen med et stort og varieret udvalg af motionsmaskiner. Kigger man ind i disse rum i dag, så er de som regel mennesketomme. Kort tid efter nyhedens interesse så er der næsten ingen af de ansatte, der besøger motionsrummet. Og i utallige private hjem står den anskaffede motionscykel stille.

Over hele landet har man anlagt golfbaner, fordi næsten alle ville golfe. Allerede nu er er del af disse baner gået fallit eller kører med en meget dårlig økonomi. De nye golfspillere tabte efter få måneder interessen.

Det kræver lidt viljestyrke at orke at dyrke motion. På nogenlunde samme måde forholder det sig med at holde op med at ryge eller at passe på med de daglige kalorier. Man er fyr & flamme, men karakteren mangler.

Det er en skam, at du ikke fastholder at benytte motionsrummet, golfspillet eller andre former for daglig motion, for der er sandsynligvis ikke skygge af tvivl om, at du bør bevæge dig (meget) mere, end du gør.

- Har du nogensinde oplevet, hvad motion giver dig af energi & velvære? Ellers trænger du godt nok til oplevelsen.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?