31. august 2009

Milliardprojekt i Øresund¤under pres. Sjælsø Gruppens og ejerselskabet SG Nord Holdings økonomiske problemer, kan få alvorlige konsekvenser for Ørestadens største udviklingsprojekt, Copenhagen Towers til over 4 mia. kr. I bedste fald bliver projektet forsinket og i værste fald kun delvist færdigt.

Ligesom den øvrige del af ejendomssektoren, har også Sjælsø Gruppen store problemer at slås med, og det seneste halvårsregnskab viser, at de nordsjællandske projektudviklere i dag lever på bankernes nåde. Smækker bankerne kassen i, så er festen også forbi for Copenhagen Towers.

Projektets i alt fem faser forsøges nu opdelt, så hvert af selskaberne ejer klart definerede faser af Copenhagen Towers.

Totalt udgør projektet ikke mindre end 125.000 etagemeter placeret i Ørestad Syd. Horesta.

Danmark fik sin anden nationalpark: Nationalpark Mols Bjerge. Lørdag den 29. august foretog Dronning Margrethe den officielle indvielse ved Agri Baunehøj i Mols Bjerge.

Det var ikke alt for godt vejr, men alligevel valgte over 3.000 danskere at tilbringe lørdagen med underholdning, taler, markedsplads og andre festlige aktiviteter.

Nu er det op til den kommende bestyrelse at starte arbejdet med at udvikle parken. Naturligvis specielt i forhold til natur og friluftsliv så der kommer en god balance mellem beskyttelse og benyttelse.

Ny hjemmeside for skoleklasser: www.skolenationalparken.dk

MEALS.Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?