Sealed Air Denmark A/S

Schweizisk osteproducent med verdensmestertitel sætter sin lid til Sealed Air Cryovac

At pakke en ost, der vejer 100 kg, for at gøre den klar til at krydse Atlanterhavet er ikke nogen nem opgave, og udfordringen bliver ikke mindre af, at kunden på den anden side af havet forventer at få en ost, der kan holde sig og opretholde sine fremragende kvaliteter i flere måneder. Den førende schweiziske osteproducent von Mühlenen AG klarer netop denne udfordring med stor succes ved at sætte sin lid til de specielle Cryovac® Jumbo Bags fra Sealed Air. Den ultimative anerkendelse af opfyldelsen af disse strenge krav er de mange verdensmestertitler, som ostene fra von Mühlenen har vundet på steder, der ligger så langt fra det grønne, schweiziske alpegræs som Wisconsin, USA, og Las Palmas, Gran Canaria.

Teknologien beskytter traditionerne
Familien von Mühlenen har produceret ost siden 1861, og alle deres oste fremstilles stadig udelukkende på basis af ren mælk og traditionelle modningsmetoder fra det 19. århundrede. Von Mühlenens succeshistorie bygger på et unikt samarbejde mellem moderne teknologi og den viden, som familien har opbygget gennem fire generationer. Denne prisbelønnede osteproducent har brugt Cryovac®-poser i mere end 25 år. De Cryovac® Jumbo Bags, der findes i dag, beskytter osteprodukter af enhver størrelse, og de passer perfekt til de runde og kileformede osteformer, som tilhængerne af traditionelle, schweiziske oste foretrækker. Posernes fleksibilitet og styrke gør, at de passer til hele det omfattende spektrum af von Mühlenen-produkter, som strækker sig fra de berømte Emmentaler og Le Gruyère over en række alpine og økologiske oste til specielle opskrifter, der opfylder specifikke kundeønsker.

Dokumenteret investeringsafkast
Cryovac®-poserne sikrer en ualmindeligt lang lagringsholdbarhed, der dels udelukker risikoen for mug, dels opfylder selv de strengeste sundheds- og sikkerhedskrav. Herudover gør poserne det muligt for producenten at tilfredsstille markedets stigende efterspørgsel på naturlige, runde oste, der foretrækkes i stedet for de typiske, fabrikerede firkanter. Den fleksible Cryovac®-emballageserie tilbyder en stor kapacitet og kan nemt tilpasses både små og store produkter. Alle medarbejdere hos von Mühlenen AG, herunder administrations-medarbejderne, har gennemført et intensivt, 1-uges kursus om emballageserien for at opnå en omfattende forståelse for udstyrets effektivitet og positive indvirkning på virksomheden som helhed. Gennem deres fælles værdier baseret på kvalitet og effektivitet er von Mühlenen og Cryovac® i stand til at fylde vedvarende kundetilfredshed i poserne verden over.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?