- så bliver der endnu mere stille i landsbyen

Folkene bag forsamlingshusene tænker lidt konservativt, siges det af mange, men maling af døre og vinduer samt andre forskønnelser vil næppe få den stedlige befolkning til at benytte deres forsamlingshus mere.

Det vil sandsynligvis koste mange penge, at forny forsamlingshuset, men hvis det ikke tiltrækker flere aktiviteter, så er gevinsten udeblevet, men gældsætningen større. Derfor tænker de fleste forsamlingshusbestyrelser, at det er bedre at holde det kørende, som det er.

Aktiviteterne er nu om stunder først og fremmest udlejning til private fester og kulturelle formål som fx foredrag, dilettant, revy og banko.

Man vil generelt meget gerne bevare sit forsamlingshus, men de fleste beboere i lokalområdet er klar over at det kan være på lånt tid.

Mange lukninger er sandsynligvis forestående rundt omkring i landet. Landsforeningen for forsamlingshusene mener, at tallet for lukninger inden for den næste 10 års periode vil være 100-200 forsamlingshuse.

- Når man ser på, hvad der er lukket af købmænd, slagtere, bagere, tøjforretninger, skoler og mange andre, så er det ret godt gået, at vi stadig har mange forsamlingshuse tilbage.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?