Skodsborg Kurhotel fik underskud

Skodsborg Kurhotel & Spa har for andet år i træk underskud. Hotellet kom ud af 2009 med et driftsunderskud på 6,3 millioner kroner, og det er et resultat, som bestyrelsesformand Jørgen Tandrup, i selskabets årsberetning, betegner som utilfredsstillende. Hotellet har været ramt af afmatningen på konferencemarkedet i 2009 som alle andre, men vores markedsandel er steget i et vigende marked, siger adm. direktør Anne Marie Duus, og tilføjer, at driften bliver ikke nødvendigvis bedre i år, men det skyldes en omfattende ombygning, der først afsluttes i 2012.

Skodsborg Kurhotel & Spa ejes af den velhavende Augustinus Fond. Ejerne har besluttet at investere 160 mio. kr. i et nybyggeri, der skal gøre Skodsborg til et førende spa og fitness-center i Danmark. MEALS.


Tivoli åbner i morgen

Den traditionsrige have slår torsdag den 15. april dørene op for sin 168. sæson. På forhånd gør forlystelsesparken sig ikke de store forhåbninger om at tiltrække flere gæster og slet ikke flere turister i år. Turisterne er snart i en årrække sivet, og det mærkes nu i særdeles stor grad. 

Tivolis direktør Lars Liebst mener, at ikke mindst den danske moms er grunden til, at turisterne svigter, men priserne i Tivoli er generelt steget år for år, og ikke mindst administrationsudgifterne, så det grundlæggende er antagelig, at det hele er skruet for højt op for både danske familier og turister. MEALS. 

 
Ledigheden falder også i 3F

De seneste måneder har der været¤prop i arbejdsløshedens stigning. Der har i stedet været tale om fald, ganske vist små fald, men dog fald, og det kan være et tegn på, at Danmark igen er på vej mod bedre økonomiske tider!

Nye tal for 3F viser, at der igen ansættes folk. Der løber ordrer ind fra udlandet til mange af vore virksomheder, ejendomsmarkedet er i stabilitet og mange steder prismæssigt svagt stigende, de danske forbrugere bruger penge med løsere hånd og danskerne vil i år i stor udstrækning holde ferie herhjemme - se undersøgelsen www.meals.dk

Regeringens håndtering af den økonomiske krise, ser ud til, i betragtning af de givne forhold, at have været en succes.

Et så alvorligt dyk, som den globale økonomiske krise skabte, tørrer man ikke væk med een håndbevægelse, men regeringens strategi ser ud til at have været den rigtige på de rette tidspunkter. MEALS.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?