Danskerne vil holde ferie i Danmark.

April-spørgsmålet på www.meals.dk er ikke slut endnu, men meget tyder på, at danskerne, i en grad som ikke er set i en længere årrække, foretrækker at holde deres ferie i Danmark. Lige nu er tallene 59% for¤ferie i Danmark, 18% for ferie i udlandet og 23% for ferie både herhjemme og i udlandet.

Holder disse foreløbige tal stik, så kan danske kroer, hoteller, restauranter, cafeer, sommerhusudlejere, campingpladser, forlystelser se frem til en økonomisk god sæson. MEALS.

 

Carlsberg må tilføje nye produkter i Rusland

Carlsbergs russiske ølkoncern, Baltika, vil til at satse på andet end øl, og derfor lancerer bryggeriet en kildevand i en del af Rusland. Bliver dette tiltag en succes, skal det udbredes til hele landet.

Finanskrisen og ikke mindst den øgede regulering af ølsalget i Rusland,¤har tvunget Carlsberg, Europas største ølmærke, til at søge nyt. MEALS.

 

Apple-stifter solgte sin del af firmaet

Apples trejde stifter solgte i 1976 sine 10 procent af virksomheden for 800 dollars. Ronald Wayne beskrives ofte som Apple Computers "tredje stifter", og han fortæller nu i en alder af knap 76 år, at han ikke fortryder at have solgt sin part i virksomheden.

Ron Wayne arbejdede side om side med Steve Jobs og Steve Wozniak og fik en andel af Apple på 10 procent, som han dog hurtigt solgte tilbage i 1976 for kun 800 dollars, omkring 4.500 kroner i dagens kurs.

Den andel ville ifølge en artikel i News Of The World i dag sandsynligvis være 75,2 milliarder kroner værd. Computerworld.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?