Rasmus Kofoed er Europas bedste kok.

Danske Rasmus Kofoed kan kalde sig Europas dygtigste kok. Norsk helleflynder og schweizisk kalv var hoveddisciplinerne, da EM for kokke, Bocuse d'Or Europe, tirsdag aften blev afgjort i schweiziske Geneve.

Den forsvarende europamester, Norge, måtte bide i det sure æble og tage til takke med andenpladsen, mens Frankrig tog bronzen. I alt deltog 24 lande.

Hvert andet år uddeles Bocuse d'Or Europes globale pendant, Bocuse d'Or, som Rasmus Kofoed endnu ikke har vundet, men som noget ganske enestående har han dog vundet både sølv og bronze, og til januar vil han jagte guldet i franske Lyon. MEALS.


God interesse for tilskud til miljøvenligt landbrug og naturpleje

De foreløbige opgørelser efter udløbet for Fællesskemaets ansøgningsfrist viser god tilslutning til nogle af de nye tilskudsordninger, der skal bidrage til at mindske brugen af pesticider og kvælstof i landbruget. 

Som led i Grøn Vækst blev der etableret nye tilskudsordninger til ekstensivt landbrug og pleje af græs- og naturarealer, der har til formål at øge indsatsen på natur- og miljøområdet. Den gode interesse for de nye ordninger betyder sammen med de allerede eksisterende ordninger en stigning i landbrugsarealer med nedsat brug af pesticider og kvælstof.

Opgørelserne viser, at der er søgt om 22.769 ha til pleje af græs og naturarealer under Landdistriktsprogrammet og om 4.649 ha til pleje af permanente græsarealer under artikel 68. Det betyder, at der i alt er 94.940 ha, svarende til 3-4 % af det samlede landbrugsareal, som bliver plejet enten med afgræsning eller helt uden gødskning og brug af pesticider.

De konventionelle landmænd er interesserede i miljøvenligt landbrug, og 2.923 ansøgere har søgt om støtte til i alt 34.877 ha inder den nye 1-årige tilskudsordning Ekstensivt landbrug. Fødevarer Erhverv.


Hilton har vundet bedste forretningshotel i Danmark

Det britiske fagmagasin Business Destinations Magazine har kåret¤bedste i branchen med hjælp fra sine læsere. Hilton Copenhagen Airport vandt for andet år i træk i kategorien: "Bedste forretningshotel i Danmark 2010". 
 
I de seneste år har Hiltor¤set en stigning i niveauet for vores gæsters tilfredshed, og dette kan i høj grad tilskrives teamet på hotellet, der dagligt stræber efter at overgå gæsternes forventninger, siger¤Claus Steiner, administrerende direktør på Hilton Copenhagen Airport. MEALS. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?