Rasmus Kofoed er Europas bedste kok.
Danske Rasmus Kofoed kan kalde sig Europas dygtigste kok. Norsk helleflynder og schweizisk kalv var hoveddisciplinerne, da EM for kokke, Bocuse d'Or Europe, tirsdag aften blev afgjort i schweiziske Geneve.
Den forsvarende europamester, Norge, måtte bide i det sure æble og tage til takke med andenpladsen, mens Frankrig tog bronzen. I alt deltog 24 lande.
Hvert andet år uddeles Bocuse d'Or Europes globale pendant, Bocuse d'Or, som Rasmus Kofoed endnu ikke har vundet, men som noget ganske enestående har han dog vundet både sølv og bronze, og til januar vil han jagte guldet i franske Lyon. MEALS.
God interesse for tilskud til miljøvenligt landbrug og naturpleje
De foreløbige opgørelser efter udløbet for Fællesskemaets ansøgningsfrist viser god tilslutning til nogle af de nye tilskudsordninger, der skal bidrage til at mindske brugen af pesticider og kvælstof i landbruget.
Som led i Grøn Vækst blev der etableret nye tilskudsordninger til ekstensivt landbrug og pleje af græs- og naturarealer, der har til formål at øge indsatsen på natur- og miljøområdet. Den gode interesse for de nye ordninger betyder sammen med de allerede eksisterende ordninger en stigning i landbrugsarealer med nedsat brug af pesticider og kvælstof.
De konventionelle landmænd er interesserede i miljøvenligt landbrug, og 2.923 ansøgere har søgt om støtte til i alt 34.877 ha inder den nye 1-årige tilskudsordning Ekstensivt landbrug. Fødevarer Erhverv.
Hilton har vundet bedste forretningshotel i Danmark
Det britiske fagmagasin Business Destinations Magazine har kåret¤bedste i branchen med hjælp fra sine læsere. Hilton Copenhagen Airport vandt for andet år i træk i kategorien: "Bedste forretningshotel i Danmark 2010".
I de seneste år har Hiltor¤set en stigning i niveauet for vores gæsters tilfredshed, og dette kan i høj grad tilskrives teamet på hotellet, der dagligt stræber efter at overgå gæsternes forventninger, siger¤Claus Steiner, administrerende direktør på Hilton Copenhagen Airport. MEALS.