Spil med i lotto og din økonomiske lykke kan være gjort

Mmm..

Så er næsten alle de politiske partiers kongresser overstået, og det står klart for befolkningen, at der er to blokke rød og blå, med opbakning af fire partier på hver sin side og meningsmålinger viser for tiden, at der i

befolkningen er nogenlunde lige stor opbakning til begge blokke. Nu gælder det¤bare om at vælge...

På weekendens socialdemokratiske kongres erklærede deres leder Helle Thorning Schmidt, at hun ville være i stand til at føre Danmark tilbage til toppen af alle de statistikker, som hun mindede forsamlingen om, at vi er raslet nedad på grund af regeringens uansvarlige økonomiske politik.

Det var gyldne løfter, og hun lagde dog heller ikke skjul på, at hvis vi ikke når vores mål på den ene måde, så tager vi skrappere midler i anvendelse!

Hun fremlagde næsten sine løsninger som et chancespil, og på sin vis som når Danske Spil i fjernsynet¤fortæller om de mange millioner kroner i gevinstpuljen - så husk at spille med.

Kongressen næsten dansede, når hun med utallige ophold gav tilhørerne lejlighed til at klappe og tørre de fugtige øjne i benovelse, beundring & bevægelse over den foranderlige gode fremtid, der ventede dem, før de aner.

På fødevareområdet fra jord til bord havde hun ikke meget i sin tale. Kun to ting en pasant. Den ene var højere afgifter på usunde fødevarer (sukker og fedt), og det vil i realiteten sige, at mangfoldige dagligvarer vil stige betydeligt. Den anden var til landbruget, som fik at vide, at man hørte fra dem hvert år, fordi høsten var slået fejl.

Men til gengæld fedtede hun indsmigrende for erhvervslivet. Hendes firkløver ville med hende ved magten forgylde hele denne sektor, bortset fra de væmmelige bankdirektører, fordi konkurrenceevnen skal forbedres, så alle kommer i arbejde i stedet for at få rudekuverter med fyresedler.

For nogle år siden var et stort valgløfte fra den forhenværende socialdemokratiske overborgmester i København Ritt Bjerregaard, at hun inden for 5 år ville lade bygge 5000 lejligheder til kun 5000 kroner i husleje om måneden.

- Hendes valgløfte blev der ikke noget af, så ihukommende dette skal man vel ikke spørge Helle Thorning Schmidt om en tidsramme.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?