Er deres medlemmers trængserlstider nu forbi?

Mmm..

Momsafløftning har været øverst på ønskesedlen for mange skiftende Horesta formænd. Der har nærmest ikke været en leder i deres fagblad Visitor, hvor momsafløftning ikke har været det gennemgående tema, der ville få turister, gæster og konferencer til at igen at give fulde huse overalt i branchen!

 

Nu oprandt den lykkelige stund sig omsider med vedtagelsen af 50 procents momsafløftning mod tidligere 25 procent, og samtidig med en hensigtserklæring om, at yderligere momsafløftning fremover kunne komme på tale.

For et lille års tid siden blev der afholdt en meget stor konference nemlig klima topmødet i København. Det fik mange hoteller til at gemme deres kendte listepriser af vejen og afløse dem med nye forhøjede priser. Det var ikke en prispolitik, som gav forhåbninger om, at de pågældende mødedeltagere fik lyst til som turister at besøge landet igen.

- Nu er spørgsmålet, om den opnåede momsafløftning vil blive en anledning til at skaffe flere turister, konferencer og forretningsbesøg, så sektoren igen vil blomstre.¤¤¤

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?