Sealed Air Denmark A/S

 

Sealed Air Denmark A/S

Cryovac Food Solutions

Cryovac Packaging

Generatorvej 8D

DK-2730 Herlev

CVR-nr. 64 92 53 18

¤

+45 4485 3700¤¤ Fax +45 4485 3737

www.sealedair-emea.com

 

En af de mest moderne virksomheder på det europæiske marked for fisk, ALLOGEL, har valgt Darfresh® 3-Web

ALLOGEL SRL er sejlet ind i nyt farvand som den første Sealed Air Cryovac-kunde i Italien, der anvender Darfresh® 3-webs, dvs. med tre filmbaner, til pakning af frossen fisk. De første forbrugerreaktioner har været meget positive. For detailhandleren har løsningen fordele i form af længere holdbarhed, et stærkt visuelt udtryk, der giver optimal synlighed samt en lettere og mere øko-venlig emballage, hvor der ikke er anvendt karton. Som mangeårig kunde har Allogel samarbejdet tæt med Sealed Air Cryovac omkring udvikling og afprøvning af denne løsning som en del af deres uomtvistelige engagement i at tilføre deres produkter og processer innovation med fokus på sikkerheden.

Fra vision til resultat

Bag Allogels beslutning om at anvende Darfresh® 3-webs samt Darfresh® R275CD maskinen, har ligget den konkrete hensigt at finde en emballageløsning, der kan kombinere fremragende konserverende egenskaber med en tiltalende præsentation.

Valget faldt på en løsning, der kunne tilfredsstille visionen om en innovativ emballage, der kunne eliminere behovet for en sekundær emballage. Dens kompakte karakter optager mindre plads i køleskabet, man slipper for "tåge" inden i emballagen, og i sidste ende vil der være mindre emballage at skulle bortskaffe, hvilket udgør et væsentligt plus for miljøet. Sealed Air Cryovac var ved sin kundes side hele vejen fra den spæde start med at få udmøntet visionen til en særdeles praktisk konkret løsning. Blandt de mange forskellige serviceydelser, som Sealed Air Cryovac stillede til rådighed, var grafisk design, konstruktion af form, softwareudvikling samt support i forbindelse med lancering og opfølgningsaktiviteter. Giorgio Alloni, fabriks- og produktionsdirektør hos Allogel, beskriver samarbejdet således: "Cryovac teamet er altid til rådighed, når vi har brug for dem. Uanset om vi ønsker at udvikle nye formater eller applikationer eller står med et specifikt emballageproblem, som vi skal have løst, så gør de virkelig enhver udfordring så meget lettere."

 

Markedets reaktioner

Allogel, som betragtes som værende en af de mest moderne virksomheder på markedet for fisk i Europa, har også deres eget supermarked, hvor de lancerer alle deres nye produkter for at måle forbrugernes respons på første hånd. Den nyligt emballerede frosne fisk viste sig at være en øjeblikkelig succes og kan nu findes i større kæder såsom Coop, Carrefour og Auchan. Giorgio Alloni forklarer: "Vi har investeret i dette nye Cryovac Darfresh® 3-web system og vil fortsætte samarbejdet i forbindelse med andre projekter. Vi har stor tro på denne nye emballage og vil fremme den så meget vi kan."

Systemet i aktion

Cryovac Darfresh® 3-web vakuumsystem er en emballage skabt fra tre filmbaner, hhv. en bundfilm termoformet i pakkemaskinen og en topfilm vakuumskinpakket ned omkring produktet, hvor begge film har høje barriere-egenskaber, samt en lågfilm. Hver enkelt af disse filmbaner er fuldt trykbare og alle materialer er fri for klor.

Maskinen, som benyttes af ALLOGEL, er Cryovac Darfresh® R275CD, som er en af modellerne i den nye generation af Multivac Darfresh® pakkemaskiner, der er blevet udviklet i fællesskab af Cryovac og Multivac. Den har hukommelse til 200 programindstillinger. Alle maskinfunktioner, herunder temperaturkontrol og timere styres af mikroprocessorer og betjenes via et berøringsfølsomt kontrolpanel og en LCD-skærm. De højeste standarder for sikkerhed og hygiejne sikrer, at udstyret imødekommer al relevant europæisk lovgivning.

 

Sealed Air EMEA's hjemmeside kan findes på www.sealedair-emea.com.

 

For flere oplysninger om denne pressemeddelelse,

kontakt venligst Helle Andersson:

Tlf.:¤ +45 4485 3714 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?