AGA giver kunderne adgang til endnu mere vital information med webportalen, AGA online

Virksomheden AGA sætter yderligere fokus på kundens behov for nem og tilgængelig information i en hverdag med gas. Dette sker med lanceringen af webportalen "AGA online"; en service, der gør kundens administration af gasser langt mere bekvem og effektiv.

"Ofte står vores kunder og skal bruge fx en følgeseddel eller en fakturakopi fra AGA - gerne her og nu. De kan ringe til AGA's
kundeservice inden for åbningstiderne eller sende en mail. Men med AGA online kan de nu også når som helst få opdateret information om alt fra fakturaer og lejeaftaler til kontoudtog - alt hvad de behøver at gøre, er at gå ind på AGA's hjemmeside og logge på AGA online,"
fortæller markedschef Lars Larsen fra AGA.

Fra bestilling over levering til betaling

AGA online er en ny, personlig indgang til en server med information og support for AGA's kunder. På webportalen kan kunderne afgive bestillinger på gasser og udstyr og få adgang til al den information de har brug for - via én brugerkonto og én adgangskode på www.aga.dk. Det er hurtigt, nemt og uden beregning. Og kan ske når som helst kunden ønsker det.

"AGA online, som blev lanceret på AGA's hjemmeside www.aga.dk i september, har allerede nu oplevet stor interesse fra AGA's kunder. Alt i alt giver webportalen, som løbende udbygges, vores kunder mulighed for øget indsigt og kontrol på deres præmisser - og gør det således nemmere for kunden selv at administrere og optimere sin "gasforretning," siger markedschefen fra AGA.

AGA A/S | Vermlandsgade 55 | 2300

København S | Tlf. 32 83 66 00 |

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | www.aga.dk

Lars Larsen
Markedschef
Telefon 32 83 66 00/mobil 40 54 99 12
E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?