Jeg har måske slet ikke stress?

Månedens spørgsmål¤i april 2011 var:

Er din morgenmad tilstrækkeligt energifyldig?

Svarene fordelte sig således:

 

Ja 56,0%
Nej 32,0%
Kun til dels 12,0%

 

Alarmklokkerne bør¤ringe hos sundhedsstyrelsen, læger, fagforeninger, politikere, kostvejledere, slankeeksperter o.m.a., når det¤statistisk viser sig, at en tredjedel af den målgruppe som¤MEALS henvender sig til nemlig professionelle madfolk, åbenlyst¤indrømmer, at de ikke får energi nok i deres morgenmad.¤ Den næstværste gruppe i så henseende er på 12%.

Kun lidt over halvdelen, 56% er har energi nok i kroppen til at tage fat på en arbejdsplads. For slet ikke at tale om at køre bil til sin¤arbejde¤og måske der endog være chauffør.

Om morgenen er det mange timer siden, at du har spist og blodsukkeret er lavt. Det betyder naturligvis mindre energi og koncentrationsbesvær.

Men det er ikke folkesygdommen stress - men energimangel (sult).

Morgenmaden spiller¤en stor rolle for din arbejdsdag. Den skal i høj (este) grad medvirke til, at du kommer igennem arbejdsdagen med humøret og koncentrationen i behold.

Morgenmad med højt indhold af hurtigomsættelige kulhydrater som fx sukker, hvidt brød, sødede morgenmadscerealier og mini-yoghurter, er ikke sagen men kun et mindre supplement.

Stress eller "stress" på arbejdspladsen - hvad er det?

Der findes naturligvis korrekte årsager til, at folk kan blive stressede: skilsmisser, tidspres i det private, sygdom og hverdagsskænderier med ens nærmeste kan være medvirkende til, at nogle mennesker udvikler stress.

Men "stress" på grund af arbejdspladsen er mere sjældent, og er i mange tilfælde, at du ikke kostmæssigt er ladet op til din arbejdsindsats.

I mange tilfælde vil en kostomlægning give dig de kræfter og den energi, du har manglet og derfor troet, at du havde stress!

Du skal have en sund og alsidig kost.

Det indebærer også, at du starter dagen med rigtig morgenmad.

- Du vil så opleve en helt ny fornemmelse uden "stress".

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?