Kan danske politikere ikke glæde sig sammen

Mmm..

Den danske økonomi er vokset med 1,0 procent i andet kvartal. Det viser gårsdagens offentliggjorte tal fra Danmarks Statistik. Tilmed er også tallet for første kvartal justeret op til +0,1 procent, og dermed¤kan det heldigvis slås fast, at dansk økonomi ikke har været i recession.

Sammenlignet med ellers økonomisk førende lande i EU som fx Tyskland, Frankrig, England m.fl., så er de danske tal gode.

Det bør danskerne i disse økonomiske vanskelige tider glæde sig over, og mon ikke de i almindelighed gør det, for økonomisk recession er bestemt ikke noget et samfund kan tåle, og i hvert fald slet ikke i det lange løb.

En af de få som øjensynligt ikke kunne slå sig op til at glæde sig på hele befolkningens vegne var oven i købet statsministerkandidat Helle Thorning Schmidt (S), for hun havde kun en syrlig bemærkning om regeringens økonomisk krisestyring:

For sent, for lidt og forkert.

Bedømt på hendes vrisne attitude havde hun nok sagt det samme om dobbelt så gode tal.

De nylige tal fra Danmarks Statistik er i nogen grad små, men kan vise sig, at være indledning til, at Danmark økonomisk er ved at komme ind i smult vand.
 

¤

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?