Månedens spørgsmål i november 2011 var:

Politikerne: Privatforbruget skal op.

Vil du gøre det?

Svarene fordelte sig således:

Ja 17,1%

Nej 82,9%

Det må vel kunne sætte en skræk i livet hos regeringen og ikke mindst hos statsminister Helle Thorning Schmidt (S) at læse, at en undersøgelse blandt en målgruppe som måske varetager flest indkøb af dagligvarer i Danmark omtrent kategorisk nemlig med over 82% IKKE vil, kan, tør imødekomme regeringens ønske om at øge deres privatforbrug.

Regeringen har åbenbart på bare to måneder lært forbrugerne alt om et forsigtighedsprincip:

Pengene skal være der til imødegåelser.¤

Befolkningens forsigtighed skyldes naturligvis, at regeringen allerede har pålagt befolkningen en byge af nye afgifter på fedt, sukker, energi, bus-og togbilletter, kørselsring m.v. på over 10 milliarder kroner.

Lige omkring nytårsaften runder regeringen de 100 dages såkaldte frihjul, men derefter bør det så være slut med at tage den tidligere regering i deres mund som undskyldning for, at det hele ikke bare går som smurt.

Apropos den tidligere regerings beslutninger, så holdt Statsministeren i går sit ugentlige tirsdags pressemøde. På mødet, som kun varede 30 minutter, nåede hun 18 gange at give den tidligere regering skyld for alle mulige fejltrin.

Men tiden iler, og om bare en månedstid venter befolkningen at høre, hvad hun vil gennemføre her & nu i det job, som hun var så forhippet på at få.

Det skal ikke være noget om, at lykken kommer om 10, 20, 50 år, under forudsætning af, at befolkningen vil investere i og satse alle deres penge i hendes prospekter. 

MEALS
John Christensen, redaktør 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?