Sealed Air Denmark A/S

TANARA GIANCARLO SPA vælger Cryovac® krympeposer til sin parmaskinke af topkvalitet

Nye Cryovac® V-formede krympeposer, specielt designet til rå skinke, viser sig at være den perfekte påklædning for Tanara Giancarlos udsøgte og internationalt populære parmaskinke. Med den nye emballage forlænges holdbarheden for hele skinker med to måneder og sikrer et friskt produkt i op til seks måneder i stedet for fire. Poserne beskytter indholdet effektivt under og efter transport, mens deres trykbarhed sikrer en praktisk signatur, der borger for varemærkets identitet og tilhørende kvalitet. Tanara Giancarlo forsyner allerede førende detailkæder i Italien med den nyligt præsenterede skinke såvel som Kaufhof og Karstadt i Tyskland. I de kommende måneder vil produktet blive introduceret i de øvrige lande på Europa-kortet.

Skønheden ved innovation

Tanara Giancarlo arbejdede meget tæt sammen med udviklingsteamet hos Sealed Air Cryovac for at nå et ambitiøst mål. Opgaven var at finde en højtydende emballageløsning, der absolut ikke gik på kompromis med præsentationen af virksomhedens stolthed, den traditionelle Parmaskinke. Samarbejdet forud for lanceringen fortsatte helt frem til det endelige grafiske design til tryk af poserne.

Paolo Tanara, øverste chef for Tanara Giancarlo, tilskriver især succesen for løsningen den relation, der allerede eksisterede mellem de to selskaber. "Vi har altid fået støtte af Cryovac, når vi stod over for tekniske udfordringer, og de er der altid for at rådgive os. Den emballage, som er blevet resultatet, forbedrer præsentationen af vores produkt, og tilfører den afgørende kundeappel. Takket være de gode forbindelser, vi har med vores leverandør, bliver vi også løbende holdt ajour med nyskabelser i emballagesektoren."

Stærke resultater

Styrken i de nye Cryovac® V-formede krympeposer gør dem yderst modstandsdygtige over for manipulering eller anden form for beskadigelse under forsendelse og forhindrer også enhver vakuumlækage. Deres krympeegenskaber sikrer et tætsiddende "ekstra lag hud".

Dette sikrer maksimal visuel appel, der kan sammenlignes med den, det rå produkt har, men med optimal hygiejne som den afgørende fordel. Den høje ilt-barriere bidrager samtidig til den imponerende holdbarhed på seks måneder.

Tanara Giancarlo har ambitiøse planer for fremtiden med fokus på løbende innovation inden for produktion, emballering og distribution.

Sealed Air Cryovac står til rådighed for at bidrage til denne dynamiske proces.

 

For flere oplysninger om denne pressemeddelelse,

kontakt venligst Helle Andersson:

Tlf.: +45 4485 3714 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?