Regeringen gør næsten alt for, at det sker

Danmark har mistet mange turister i de seneste år, og med regeringens lyst til nye afgiftsforhøjelser, indtil videre på adskillige milliarder kroner på fødevarer, kan man slå fast, at regeringen har givet op for vækst på turismeområdet!

Staten har hvert år i en lang årrække pumpet over 100 millioner kroner i turismeerhvervet i håb om, at den fortsatte tilbagegang i antallet af udenlandske turister kunne rettes op. Men nej, den negative tendens er fortsat hele tiden.

Regeringen tænker desværre i øgede afgifter på levnedsmidler. Danmark er ellers i øjeblikket EUs dyreste land med hensyn til dagligvarer, og dét prædikat er det væsentligste for, at turister og ikke mindst familier holder sig væk fra Danmark.

Regeringens afgifter på fødevarer, må derfor nærmest betragtes som en moralsk advarsel til turister om, at hvis de vil besøge Danmark, må de indstille sig på horribelt høje priser.

Afgifterne er en alvorlig økonomisk bet for restauranter, kantiner, institutioner, skolekøkkener etc.

Regeringen har, da de var i opposition, talt meget om stor ulighed blandt befolkningen i Danmark, som ganske vist næsten ikke findes mindre i andre lande i hele verden, men afgifter på levnedsmidler er i hvert fald roden til ulighed.

De rige, og dem har vi i realiteten måske for få af, er flintrende ligeglade med nogle procenter mere på dagligvarer. Hvorimod såkaldte almindelige lønmodtagere og pensionister vil kunne mærke, at de får udhulet deres købekraft.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?