Sealed Air Denmark A/S

En løsning med krympeposen ved navn CRYOVAC BDF® Whole Bird holder fjerkræ sikkert og friskt i længere tid, hvorved man opnår mindre spild samt at forbrugerne beskyttes. Det butiksemballerede look og de bedre branding-egenskaber bidrager til at maksimere produktets appeal over for kunderne.

Renere og mere sikkert

CRYOVAC BDF® Whole Bird's modstandsdygtighed over for punktering og lækage sikrer at supermarkedshylderne og forbrugernes hænder forbliver rene. Barrierekrympefilmen og de hermetiske svejsninger eliminerer risikoen for kryds-kontaminering med salmonella, campylobacter og andre mikroorganismer til andre varer. Den modificerede atmosfære inde i pakningerne forlænger holdbarhedsperioden. Fjerkræet forbliver - og ser sådan ud - friskt i længere tid sammenholdt med emballering, hvor der er anvendt strækfilm.

Reduceret spild

En længere holdbarhedsperiode betyder samtidig, at der skal smides færre produkter ud i butikkerne som følge af udløbet salgsdato, så det giver også en forbedret margen i butikkerne. Dertil kommer, at emballagen i sig selv er mere miljøvenlig. Med en tykkelse på blot 25 micron har CRYOVAC BDF® Whole Bird's film fremragende kvaliteter hvad angår krympning, der reducerer mængden af overskydende materiale. Løsningen er meget alsidig og kan benyttes sammen med letvægts polystyren, karton eller stive bakker i mange forskellige størrelser og farver - eller helt uden anvendelse af bakker, hvilket giver en fremragende reduktion i emballagens vægt. Der kan være mere fjerkræ på butikshylderne og i transportkasserne, hvorved man får nedbragt transport- og lagringsomkostningerne.

Maksimal forbruger-appeal

Hvor en lang holdbarhed i køleskabet og små miljøpåvirkninger ikke i sig selv er afgørende salgsargumenter, så tiltrækker CRYOVAC BDF® Whole Bird køberne med sit ultra-klare, anti-dug og skinnende udseende. Den overlegne film-hukommelse får fjerkræet til at fremstå appetitligt i en traditionel indpakning, der ikke forvirrer forbrugerne. Filmen er endvidere fuldt ud trykbar, hvorved man får mangedoblet mulighederne for branding og information. Og den drypsikre forsegling forhindrer, at der siver blod og kødsaft. ud på hylderne.

Når forbrugerne vender hjem kan de værdsætte den convenience, man får med en emballage, der kun fylder minimalt, som er klar til brug, og som holder på saft, kraft og smag. Der vil ikke være uhygiejniske lækager eller lugtgener til at spolere køleskabet og kræve øjeblikkelig rengøring.

Lavere omkostninger, forbedret salg

For det enkelte kødpakkeri vil et skift til CRYOVAC BDF® Whole Bird være en attraktiv og problemfri mulighed. Løsningen er udformet til en række forskellige horisontale form, fill & seal-systemer med hurtige skift at formater, og som kan køre med hastigheder på op til 50 pakninger i minuttet. Strækfilmsystemer kan ikke konkurrere med dette. Den tyndere, trykte film eliminerer behovet for etikettering, hvilket giver ekstra besparelser og miljømæssige fordele. Og dertil kommer, at en større salgsvolumen naturligvis reducerer omkostningerne pr. enhed.

Vidste du?

CRYOVAC BDF® er en tynd, flerlags polyolefine, fuldt coextruderet krympefilm til modificeret atmosfære med fremragende gas- og aroma-barriereegenskaber. Man får fremragende performance og modstandsdygtighed imod hårdhændet behandling sammen med en glimrende gennemsigtighed og et skinnende udseende. CRYOVAC BDF® kan kombineres sammen med en lang række forskellige bakker - eller blot anvendes til en bakkeløs indpakning.

 

For yderligere information, kontakt venligst Helle Andersson

Tlf: +45 4485 3714 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?