I stedet for kram burde man måske i første omgang tænke over, at Danmark har EUs højeste prisniveau

Mmm..

¤København skal fyldes med¤kram. Vi skal¤ blive¤ bedre end nu til at udfylde vores værtsrolle, mener Open Copenhagen, HORESTA, Københavns Kommune, Meng & Company og Fucking Flink.

Det er så afgørende - hævdes det - for turister, forretningsfolk og bosiddende udlændinge at blive modtaget med kropsnær service, at de i fremtiden vil anbefale byen til andre.

I den forbindelse mødte mandag godt 100 deltagere op på Axelborg i København til premiere for Open Arms. Her kunne deltagerne allerede ved velkomsten opleve, hvad Open Arms går ud på, nemlig som vært at skabe intimitet. Noget der utvivlsom overrasker gæsterne og sikrer, at de aldrig glemmer deres besøg.

Deltagerne blev således modtaget af et såkaldt exceptional checkin i garderoben, hvor de fik kram af personale i superman-kostumer.

Er du i tvivl om seancen, kan du gå ind på www.open-arms.dk

I løbet af året skal taxachauffører, borgere, ansatte på restauranter og barer, i butikker, i lufthavnen og ved turistattraktioner, museer m.v. også begejstre turister og andre besøgende og sikre, at de går herfra med en WOW-oplevelse af vores hovedstad.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?