I dag: Hvad koster varen??

På trods af, at outsourcing i nogle tilfælde efterlader nogle arbejdspladser i Danmark, så er nettotabet betydeligt - og tendensen er tilmed stigende.
 
Mange danske virksomheder har allerede på flere kerneområder foretaget flytning af arbejdsopgaver til udlandet, og hvis vi ikke politisk indser denne situation, så vil denne udvikling blive forøget i de kommende år.
 
Det vil i så fald blive en alvorlig bet for den danske samfundsøkonomi og for mange borgere betyde,¤at det bliver vanskeligt at få et arbejde.

Vi kan generelt ikke konkurrere på produktion og en del andet lønarbejde. Det må vi til at se i øjnene og tage bestik af, selvom det er svært og måske ligefrem lidt ubehageligt.

En del danske politikere tror,¤eller gør de det i virkeligheden, men de siger det i stort omfang, på, at hvis bare vi alle i Danmark uddanner os mere og mere, så er vi sikret i fremtiden.

Muligvis, hvis vi var det eneste land, der uddannede sin befolkning, men det er vi langt fra. Verden står ikke stille - tværtimod.

I de fleste lande uddanner man sig på alle niveauer hurtigere, end vi gør, og opnår, næsten før vi får set os omkring, selv kapacitet til at producere varer i samme kvalitet billigere, end vi kan tilbyde!

Det er ikke alene på vareproduktion (Made in Denmark), at der sker øget flytning til udlandet. Allerede i dag benytter mange danske virksomheder kun begrænset kapacitet i Danmark til administration, it, produktudvikling m.v.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?