Over 10 års turisme statistik (kendsgerninger) i MEALS burde for længst have åbnet politikernes øjne

Mmm..

Turisterne fra vore nabolande som Sverige og Tyskland holder i mindre grad deres ferie i Danmark. Selvom antallet af overnatninger på hoteller steg en smule i 2011, så må man for hundrede og syttende gang slå fast, at Danmark stort set ikke mere er et land, hvor udlændinge har råd til at holde deres ferie. Sådan er situationen i år, var sidste år og i mindst de seneste 10 år!

På trods af denne kendsgerning og ikke mindst den til stadighed åbenlyse situation, så tilfører staten år efter år over 100 millioner kroner til fremstød, som skal kunne trylle turisterne til at komme.

Men det gør de ikke, for de har ikke hverken råd eller lyst til at komme til et land som nærmest har som formål at være Europas dyreste land med hensyn til forbrugsvarer og andet, som hører til en familieferie.

Bare i år er der som optakt til turistsæsonen smækket ekstra over 5 milliarder kroner afgifter på dagligvarer.

Socialdemokratiske regeringer godt hjulpet af de radikale har altid haft en tyrkertro på, at højere & højere skatter og afgifter vil få det hele til at køre som smurt.

Alligevel fornemmer man nu hos de nyslåede regeringsfolk, at de begynder at se et billede for sig af manden, der på marken læsser sten på en hestevogn mens ordene fyger: kan den trække den sten, kan den også trække den næste sten osv.

I en nylig europæisk sammenligning, som MEALS tilsvarende har bragt i årtier, slås det fast, at Danmark ikke er et oplagt turistmål.

Top 20 i Europa ser således ud:

1. Spanien, 2. Frankrig,

3. Italien, 4. Tyskland, 5.

Storbritannien, 6. Østrig, 7.

Schweiz, 8. Grækenland, 9.

Holland, 10. Sverige, 11.

Portugal, 12. Belgien, 13.

Polen, 14. Kroatien, 15.

Tjekkiet, 16. Danmark, 17.

Ungarn, 18. Norge, 19. Irland

og 20. Luxemburg.



Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?