De bedste meteorologer er uden tvivl politikere

Mmm..

Turistorganisationerne langs Belgiens kyst er så oprevne over en regnfuld vejrudsigt for resten af sommeren, at de overvejer at gå ad rettens vej, skriver Reuters.

Brancheorganisationerne mener, det skader deres forretning, at en rapport - trykt i tabloidavisen Het Laatste Nieuws - melder om kun fem dage med over 25 grader i juli og om dårligt vejr i første halvdel af august.

De forudsigelser er uvidenskabelige, hævder belgiske turistorganisationer, som hævder, at de fluks har modtaget mange afbestillinger.

Sådanne meteorologiske udsagn er simpelthen ikke i orden, raser Daniel Despiegelaere, turistchef i den eksklusive kyst- og ferieby Knokke-Heist, og medlemmer af den lokale hotel-og restaurationssammenslutning overvejer derfor nu at trække meteorologerne i retten.

Belgiens 65 kilometer lange kystlinje skaber turistindtægter på omkring 2,8 milliarder euro om året. En tredjedel af pengene tjenes i juli og august, fortæller Geert Hoorens fra det lokale regionale turistkontor Westtoer.

Herhjemme har man også været ude med riven efter meteorologerne. Dog ikke så drastisk som at true med sagsanlæg, men nok mere som en bortforklaring om, hvorfor deres forretning ikke er gået som forventet.

Dét man har brug for i Belgien, Danmark og resten af verden er bare, at lade politikere stå for fremtidens vejrudsigter! De agerer helt skråsikkert og er i stand til at forklare turist- og landbrugsorganisationer ja sågar hele verdens befolkninger om vejrforholdene helt frem til om hundrede år!

De er så sikre i deres sag om vejret, at de allerede¤har indført stribevis af afgifter på forkant for klodens vejrforhold om hundrede år.

Tænk hvilken gevinst det ville være for landbrugets planlægning, hvis¤vores landbrugsminister Mette Kjerskov (S) ville fortælle sin viden om vejrsituationen for de kommende hundrede år. Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?