HVOR går grænsen for turister?

Mmm..

Turismens Vækstråd er nu etableret med direktør Mads Lebech som formand og yderligere 40 topchefer i dansk erhvervsliv.

Det er tilbagegangen gennem årtier, man, efter utallige mislykkede forsøg, vil forsøge at stoppe. Turismens Vækstråd træder derfor i dag sammen for første gang for at tilrettelægge, hvorledes den hidtil nedslående situation kan rettes op.

Turisme er et område MEALS i årtier har beskæftiget sig meget indgående med, dels fordi turismen trods alt skaber valuta indtjening samt arbejdspladser.

I modsætning til landene omkring os, som er i hastig vækst med hensyn til turister, så taber Danmark fortsat markedsandele. Det er netop dén problematik skiftende danske regeringer ikke kan eller vil forstå. Dét burde ellers, som fx med grænsehandel, ligge lige for, men nej - det er desværre endnu ikke gået op for os i Danmark, at vi er EU´s dyreste land på områder, som har afgørende betydning for turisters valg af ferieland.

Nu får initiativet med Vækstrådet sin chance, fordi det¤har stor betydning for Danmark som helhed; men forhåbningerne om¤initiativet er ikke på forhånd store, set i lyset af¤tidligere dårlige erfaringer.

Turismens Vækstråd skal mødes fire gange i løbet af det kommende år.Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?