Den stærkt tiltagende presse kæmper hver dag for at aktualisere gamle travere

Nærmest et antal der er ligegyldigt er, at kun 13 ud af landets omtrent 3.000 danske kantiner har fået det grønne nøglehulsmærke.

Sådan er kendsgerningen for det stærkt opreklamerede nøglehulsmærke, som har til formål at garantere, at måltidet ikke indeholder en sundhedsfælde. Det må siges at være et meget vidt & udefinerligt begreb,¤og derfor næsten ikke benyttet.¤

Den ivrige Fødevarestyrelse må¤med stor skuffelse konstatere, at næsten ingen kantiner ser sig i stand til at få frokosten færdig til tiden, hvis de også i alle detaljer skal stå inde for gæsternes helbred.

Den omfattende presse er nu kommet i vælten med hensyn til saltforbruget i vore fødevarer. Det er et meget vigtigt emne, som¤derfor¤i årtier har¤været grundigt behandlet i MEALS.

Naturligvis er vi tilfredse med, at en prås om salts overdrevne brug nu er gået op for mange fødevareeksperter, Fødevarestyrelsen og pressen.

Det burde være sket for mange år siden til gavn for befolkningen som helhed, men¤da der er fri citationsret af MEALS artikler, så har der ikke været noget til hinder for i stor udstrækning at bringe befolkningen betydningsfuld viden om, at man skal være nøjeregnende med brug af saltbøssen.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?