Regeringen har desværre ikke fra første færd satset på arbejdspladser i den private sektor

Mmm..

Dobbelt så mange ledige mister nu dagpenge, som i de foregående år. På en måned har 371 mistet dagpengene, viser nye tal.

Det sker allerede, inden reformen træder i kraft, men¤efter nytår bliver det meget værre. Det er overraskende mange, der ryger ud nu allerede efter de gamle regler. Men det er kun et mildt forvarsel om, hvad vi kommer til at se, når de nye dagpengeregler slår igennem for fuld kraft til januar.

Dagpenge-reform rammer især indvandrere, som i stort tal har haft arbejde i hotel-, restaurant-,¤ cafeteria- og kantinesektoren. Fagforeningerne har tabt slaget om dagpengene, og vismænd anbefaler nu længere dagpengeperiode i krisetider.

Krisen har varet i cirka fire år, og fordoblingen af folk, der mister dagpengene, skyldes ifølge A-kassernes Samvirke og 3F's A-kasse en kombination af, at det nu er fire år siden, at krisen satte ind, og at stramningen af genoptjeningsreglerne allerede trådte i kraft 1. juli 2012.

- Over 30.000 ledige risikerer at miste dagpengene i løbet af 2013, hvis de ikke finder et job inden da.

-------------------------------

Annoncer:¤meals.dk læses hver dag af en stor kreds af beslutningstagere, som sandsynligvis¤varetager flest daglige storkøkken-måltider i Danmark.¤TOTALPRIS 14 dage kr. 560 + moms. Annonceperioder kan reserveres.

 

 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?