Easyfood A/S

Fødevarevirksomheden Easyfood er som en af de første i branchen blevet certificeret efter den nye standard FSSC 22000, der er skrappere end tidligere certificeringer. Samtidig passer den godt til Easyfoods procesorienterede organisation, siger direktøren.


Egentlig kunne fødevarevirksomheden Easyfood sagtens nøjes med de traditionelle certificeringer, den gennem flere år har brugt til at sikre kunderne, at fødevaresikkerheden er i orden.

Alligevel er virksomheden nu som en af de første i fødevarebranchen herhjemme blev certificeret efter den nye standard FSSC 22000, der har strengere krav til bl.a. processerne omkring produktionen. Og lige netop det procesorienterede passer Easyfood rigtig godt.

"Vi vil gerne sætte barren højt som virksomhed, og selv om FSSC 22.000 kræver mere af os end de tidligere certificeringer, så passer den bedre til os, fordi man her tænker mere i helheder og beskriver vores processer, så de er forebyggende, hvor de andre certificeringer kan være mere fastlåste. Vi har en flad organisation og en procesorienteret struktur, og de bliver understøttet godt af denne certificering, fordi den netop kigger på processer og ikke bare søger ja og nej svar," forklarer adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood.

"For Easyfood er det vigtigt at vise, at vi kan kombinere den håndværksmæssige kvalitet med de strengeste krav, der findes i branchen. Vi producerer i dag efter de samme principper som et håndværksbageri og lever samtidig op til de skrappeste kvalitetsstandarder - og det er FSSC 22.000 med til at understøtte," tilføjer direktøren.

Det er virksomheden Intertek, der har stået for certificeringen af Easyfood efter FSSC 22000, der er en opgradering af den kendte ISO 22000 standard. Intertek er akkrediteret til at certificere efter 100 forskellige standarder verden over, men direktør Niels Madsen er særligt glad for den nye standard her.

"FSSC 22000 er betydeligt bedre end de rigide afkrydsningsmodeller, fordi den tager stilling til de risici, der er i virksomhedens processer - helt fra ordreindgåelsen til den færdige vare leveres til kunden. Med den i hånden kan Easyfood vise, at det er en virksomhed, der 100 procent styr på fødevaresikkerheden. Det er en god garanti at kunne give kunderne," siger Niels Madsen.

Easyfood blev grundlagt i 2000 og har i dag 115 ansatte ved hovedkvarteret i Kolding.¤ Easyfood er yderligere cerificeret indenfor følgende: McDonalds: SQMS certificering (fødevaresikkerhed), McDonalds: Social Responsibility, Green Network: Bæredygtighedsredegørelse, Sedex: CSR samt Heinz i forbindelse med Co-Branding.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood, på 76 30 87 00 eller 40 70 71 07. Du kan også se mere på www.easyfood.dk.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?