Månedens spørgsmål i januar 2013 var:

Er du bevidst om at købe danske fødevarer?

Svarene fordelte sig således:

Bevidst 73,0% 
Ikke så nøje 27,0%

Vi har længe haft stærkt på fornemmelsen, at restauranter, kantiner, andre storkøkkener og private forbrugere i udpræget grad kigger nøje på, om det er danske fødevarer, de køber.

Tallene sætter en tyk streg under, at der er stor tillid til danske fødevarer!

Hvorfor det? Jo, en betydelig årsag er, at undersøgelser foretaget af myndighederne år efter år viser, at sikkerheden for danske fødevarer er helt i top.

Der har i en længere årrække været arbejdet målrettet med at opnå denne gode forbrugersikkerhed, og dét bliver naturligvis honoreret, som vist i undersøgelsen.

MEALS redaktion ser¤altid frem til svarene på Månedens Spørgsmål. Vi skriver som bekendt hver dag siden 1983 artikler, statistikker o.l. for en betydelig del af landets fagfolk i kantiner, restauranter og andre storkøkkener. Altså for personer som hver dag beskæftiger sig indgående med fødevarer. Derfor er det logisk, at deres svar på Månedens Spørgsmål¤gang på gang afspejler den trend, der rører sig i branchen. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?