Affaldsreduktion og effektivitetsforbedringer

Sealed Air Denmark A/S

Linden Foods tager Darfresh® emballage i brug for at reducere madaffald og følge med efterspørgselen fra detailhandlen

Det markedsførende firma i Nordirland inden for produktion af fersk kød Linden Foods har bevist, hvorledes emballage kan være med til at løse det store madaffaldsproblem. Forbrugerne kasserer 30% af den mad, de køber, og 2/3 af affaldet er uundgåeligt*, så Linden foods tog Sealed Air's Cryovac® Darfresh® materialer i brug for at implementere en resultatbaseret løsning til emballering af frisk rødt kød til en førende britisk detailhandelsvirksomhed. Siden Darfresh® emballagen blev introduceret i 2007 med fokus på det sydirske marked har Linden Foods haft vækst år efter år og udbygget sin virksomhed til en række særdeles velkendte, større detailshandelsbutikker i Storbritannien. I 2012 købte virksomheden en ny Darfresh®-maskine for at understøtte den fortsatte vækst. Den forlængede holdbarhed fra seks til ti dage, den mindre mængde emballagemateriale, bevarelse af kødets farve og systemets fremragende effektivitet er bevis på, at den valgte løsning er den rigtige på flere punkter.

Tosidet indsats overfor affaldsreduktion

Darfresh® har gjort Linden Foods og dets kunder i stand til at give et positivt bidrag til bæredygtigheden ved rødt kød på to måder. For det første har den attraktive og robuste topfilm en væsentlig betydning for at opnå en 30 - 50% reduktion i den samlede emballagevolumen i forhold til alternative løsninger. Det betyder, at mindre materiale skal bortskaffes, og giver en mere effektiv logistik under transport og display. Det er faktorer, som kan bidrage til en CO2-reduktion på 20% i hele systemet. Det andet store plus for bæredygtigheden er, at Darfresh® næsten fordobler holdbarheden for rødt kød og samtidig giver mulighed for at kødet kan modnes i emballagen. Indholdet holder sig frisk i op til ti dage, potentielt over to weekender - en stor fordel for detailhandlen.

Understøtter tendensen "fine dining hjemme"

Den imponerende holdbarhed af kødet emballeret i Darfresh® sikrer en markant højere effektivitet. Linden Foods mener fleksibiliteten er afgørende for at kunne opfylde detailhandlens efterspørgsel, navnlig tendensen med at spise kvalitetsmad hjemme. Den valgte emballage fra Sealed Air's Cryovac® materialer giver mulighed for at levere og opbevare et større lager og imødekomme efterspørgsel i spidsbelastninger og er dermed en vigtig lagerbuffer. Linden Foods har med sin effektivitet opnået en fremgang fra 6-7 til 10,4 takter pr. minut med Darfresh®-produktionslinjen. Forbrugerne bliver tiltrukket af produktets indbydende udseende (og muligheden for at få saucen med i købet), den bekvemme portionsanretning, pakningens nemme åbning og høje sikkerhed mod lækager og krydskontaminering.

* International Packaging Institute Survey

Note:

Linden Foods, der er en del af Linden Foods Group, er en førende leverandør af fersk kød i Nordirland. I 2012 blev virksomheden udnævnt til "UK Manufacturer of the Year" på Meat Management Awards og fik en miljøpræmie fra Department of the Environment og Northern Ireland Environment Agency for anerkendelsen af dets høje miljøstandard. Læs mere på www.lindenfoods.com.

Sealed Air Corporation giver dig en verden, der føles, smager og virker bedre. I 2013 havde virksomheden en omsætning på ca. $ 7,7 mia. ved at hjælpe kunderne med at nå deres mål for bæredygtighed i forhold til de største sociale og miljømæssige udfordringer i dag. Vores portefølje af anerkendte mærker samt Cryovac®-mademballageprodukter, Bubble Wrap® og Diversey™-rensnings- og hygiejneprodukter giver en sikker madforsyningskæde med mindre affald, beskytter værdifulde varer i verden og giver bedre sundhed med rene miljøer. Sealed Air har ca. 25.000 medarbejdere og kunder i 175 lande. Læs mere på ¤www.sealedair.com.

 

Få mere information ved at kontakte Helle Andersson:

Tlf.: +45 4918 5956¤¤ E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?