Mon hun med sin nye position i dansk politik øjner sig en ekstra mulighed for en ministerpost i enten en rød eller en blå regering efter valget

Mmm..

Den tidligere udprægede venstrefløjspolitiker hos SF Ida Auken kravlede i februar måned ind til midten i dansk politik nemlig hos Radikale Venstre.

Det er ikke ualmindeligt, at unge politiske løver og løvinder fra starten af deres opstigning i politik begynder med yderliggående socialistiske holdninger, men hurtigt finder ud af, at deres egentlige ståsted mere går i retning af borgerlig politik.

Allerede nu, hvor blækket knap nok er blevet tørt på hendes nye Radikale medlemskort, oplever hun at få større indflydelse, idet hun er blevet udnævnt som ny fødevareordfører i folketingsgruppen.

Ida Auken besad tidligere EU-ordførerskabet i Radikale Venstre, men med Margrethe Vestagers afgang til EU, blev der, da de ikke altid var helt enige,¤mulighed for hendes forfremmelse.

Hun skal nu være ordfører for fødevarer og landbrug, og det åbner for fælles udbygning med fødevareminister Dan Jørgensen (S). De har begge siden deres politiske ungdom haft stærke følelser for økologi og dyrevelfærd.

Om dét er noget samfundet økonomisk kan fungere ved, har de endnu ikke givet bud på.

-------------------------
ANTAL LÆSERE pr. måned: meals.dk

2014: Aug. 39.714, Sep. 44.503, Okt. 33.682

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?