Helle Thorning lægger kortene på bordet i Ugebrevet A4 . "Vores velfærdsgoder kan ikke tages for givet".

Det er befriende, at Statsministeren allerede nu, før valgkampen for alvor sætter ind, så klart gør danskerne opmærksom på, at velfærden, som hun ser det, meget nemt kan få trange kår - altså nedskæringer i årene fremover.

Med disse ord tager hun helt fornuftigt fristelsen hos sine partifæller for ikke at gøre som i sidste valgkamp at love betydeligt mere, end man kan holde. 
MEALS


Iphone 6 fik ud af seks. Tre ugers test af iphone 6 Plus: Kæmpestor, dyr, besværlig og herlig!

Iphone 6 Plus er kæmpestor og har funktioner, som den almindelige 6 ikke har. Så stor at efter en uge med Plus virker de foregående modeller som legetøjstelefoner, når man får dem i hånden. Selv telefoner som HTC One og Samsung S5 virker som mini-modeller, når du omsider får bakset din 6 Plus op af lommen. Appel har godt nok lavet en funktion, som når du let berører frontknappen to gange, så scroller toppen af skærmen ned, men det er i sig selv ikke nok til at overvinde den massive skærms størrelse. 
Computerworld


Tivoli åbner juleaftensdag for første gang. Nye åbningsdage og et Alpeland i millionklassen er nyheder i Tivoli, når haven begynder årets julesæson. Knap en million mennesker tog en tur¤i Tivoli sidste år, og den gamle have håber at lokke endnu flere af sted i år med et nyt 2000 kvadratmeter Alpeland og åbent juleaftensdag for første gang.

For to år siden testede Tivoli, om der skulle være åbent nytårsaftensdag. Det viste sig at blive en succes med 23.000 gæster. Nu er den så udvidede åbningstid kommet til julen, og nu tester man, om juleaftensdag på samme måde kan appellere til et Tivoli-besøg. MEALS

Rusland forbyder import af færdigretter. De russiske forbrugermyndigheder udvider importforbuddet til også at gælde færdigretter fra en række europæiske lande.

Rusland udvider importforbuddet af vestlige fødevarer og forbyder nu færdigretter fra Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien. Forbuddet gælder en række produkter som oksekødspølse, steg og gullasch. Årsagen¤til udvidelsen er, at de russiske myndigheder har fundet miltbrand i tysk kød, skriver¤Meatnews.com, der citerer en rapport fra forbrugermyndigheden Rospotrebnadzor.

Russerne mistænker én dansk virksomhed. Rusland indførte en boykot mod vestlige fødevarer i starten af august, men ifølge de lokale myndigheder finder store mængder af europæiske fødevarer alligevel vej til landet ad alternative ruter.

De inficerede færdigretter er således kommet ind på det russiske marked via Polen og Slovakiet, og de russiske myndigheder lover, at man nu vil slå hårdere ned på den ulovlige reeksport.

Det er anden gang, at Rusland udvider sit importforbud. I sidste måned blev boykotten udvidet til også at gælde animalske biprodukter, da myndighederne har fundet for høje koncentrationer af antibiotika produkter fra blandt andre en dansk virksomhed. 
MEALS

 

Biggest INTERNORGA of all time coming in 2015. Superlative show packed with innovative products, new exhibition formats
and a first-class supporting programme Hamburg, 17 November 2014 MEALS

 

 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?