Åbner derfor i stedet en mere folkelig restaurant

Til foråret vil gæsterne opleve restaurant Noma i et hidtil ukendt koncept. Det er igen et eksempel på, at dygtige kokke ikke kan tjene penge på at drive en rentabel spiserestaurant!

De tror fuldt & fast på, viser erfaringen fra mange tidligere eksempler, at lige akkurat deres ideer om mad, vil være økonomisk sikkerhed nok for at drive en restaurant, hvor mad & serveringer helt & holdent sker efter deres mening og måske knap så meget efter kundernes smag - ikke mindst om maden!¤

Den nye Noma skal ligge på et ubenyttet søminedepot bag Christiania på Christianshavns Vold.

Erkendelsen¤er klar: Vi bliver nødt til at gøre noget for, at Noma bliver en solid forretning, fordi, trods berømmelse og status, er Noma det ikke i dag!

Til dagbladet Politiken oplyser medejer Rener Redzepi,¤at restauranten Noma kun havde et overskud på 730.000 kr. sidste år.

Til sammenligning tjente en af Københavns mange folkelige restauranter Madklubben Vesterbro omkring fem millioner kroner sidste år på at servere god mad til mere rimelige priser.

Den nye restaurant vil derfor åbne op for en langt større skare af mennesker end de 40, der i dag er plads til på Noma. Og gæsterne skal ikke mere påregne at se René Redzepi kommandere ved komfuret!

Han har nu i stedet ansat en dygtig kok.

På den måde har han faktisk ansat sig selv ud af Noma, i den rolle han engang havde i den oprindelige verdensberømte Noma spiserestaurant.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?