PM Pack A/S er leverandør af professionelle pakkemaskiner i alle størrelser og til alle formål.

Vores kunder i Danmark, på Færøerne og i Grønland er først og fremmest fødevareindustrien, restauranter, gårdbutikker og slagtermestre - men også fabrikanter af vinduer, garderobeskabe med mere.
Vi er lagerførende i dybtræksfolier i alle gængse størrelser både med og uden tryk, og desuden har vi Danmarks største udvalg af vacuumposer, krympeposer med mere.
Vores pakkemaskiner, vægte, folier og poser er håndplukket fra de førende leverandører i Europa, og vi er hele tiden på udkig efter nye, innovative løsninger, der kan gøre vores kunder mere effektive.

PM Pack yder høj service

Hos PM Pack er den gode service og høj kvalitet en naturlig del af det at handle med os. Med mere end 30 år i branchen har vi opbygget stor specialviden, som vi gerne deler med vores kunder - og vi er ikke bange for at trække på vores netværk, når vores kunder har behov for det.
Har vi det ønskede produkt på lager, og bestiller du i dag, får du det i morgen.

Grundlagt i 1979

PM Pack blev grundlagt i 1979 af ægteparret Anne Grethe og Poul Emil Mikkelsen, og i dag drives virksomheden af en ledelsesgruppe bestående af en gruppe erfarne medarbejdere.

Vores maskiner pakker ALT ind - men VI giver altid et ærligt svar!

 

PM PACK Service A/S

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?