Den lille & vågne Venstre-Regering viser stor effektivitet

Man kan i Danmark frit have et politisk ståsted, men desuagtet dét så har det vist sig, at den smalle Venstre regering, vi har fået, formår at få noget fra hånden.

Det gælder også for at få Danmark i balance!

Regeringens arbejde for vækst og udvikling i hele landet har allerede sat tydelige spor på vejen mod udvikling i landdistrikterne.

Der er naturligvis meget, der endnu skal gøres; men hvis Venstre-Holdet fortsætter i tempoet, bliver der hele tiden kortere til målstregen.

Ganske vist møder regeringen hele tiden kritik også fra de tre andre borgerlige partier, som bragte Venstre til regeringsmagten. Fra de konservative endog i en grad, så man forledes til at tro, at de er blevet semi-socialister.

Vi minder derfor de Konservative om, at det også kan give bagslag fremfor gevinst ved i tide¤& utide at kritisere sin ledelse.

Siden tresserne har væksten i Danmark især blomstret omkring hovedstadsområdet og de største byer uden blot tilsvarende at komme resten af landet til gode.

Det reelle billede af situationen i yderområderne er trods alt nuanceret!

I flere land- og yderkommuner er der vækst i befolkning, erhvervsliv og turisme, men det er helt rigtigt, som regeringen siger:

Vi skal have vækst og udvikling i hele landet.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?