- for som de siger, de har rigeligt at gøre med deres mælkeforretning

Arla Foods har besluttet at sælge datterselskabet Rynkeby Foods A/S til tyske Eckes-Granini Group GmbH, som er Europas førende producent af mærkevare-drikke baseret på frugt.

Handlen træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

Rynkeby er Nordens største juice- og saftproducent med et årligt salg på mere end 130 millioner liter til forbrugere i primært Danmark, Sverige og Finland under varemærkerne Rynkeby® og God Morgon®. Virksomheden blev grundlagt i 1934 og har været 100 procent ejet af Arla siden 1998.

Povl Krogsgaard, vice-adm. direktør i Arla, er overbevist om, at Eckes-Granini mere er det rette strategiske match for Rynkeby i fremtiden.

Arla har gennem de seneste årtier solgt ud af sine datterselskaber, som ikke har nogen direkte tilknytning til produktionen af mejeriprodukter!

Man ønsker i stedet at fokusere på sine kerneforretning.

Rynkeby er det sidste tilbageværende datterselskab i Arla-koncernen, som ikke relaterer sig til mælk, og indser derfor at Rynkeby forretningsmæssigt passer til Eckes-Granini.

Eckes-Graninis blev forbavsende hurtigt enige med Arla om overtagelsen, men vilkår og betingelser for handlen ønsker man ikke at oplyse.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?