Information fra Messecenter Herning

En ny og anderledes fagmesse ser dagens lys, når Madværkstedet afholdes 21. og 22. marts 2017. Messen skal supplere Foodexpo og arrangeres i København af Messecenter Herning (MCH). Madværkstedet er fødevareleverandørernes nyudviklede fagmesse, der fra 2017 og i ulige år vil supplere fødevaremessen Foodexpo.

Messen bliver et levende værksted, der stiller helt skarpt på føde- og drikkevarer. Madværkstedet er udviklet i et tæt samarbejde mellem brancheforeningen Dagligvareleverandørerne, en gruppe af food-udstillere og Messecenter Herning.

En af samarbejdsparterne, som står bag Madværkstedet, er Niels Jensen, direktør for brancheforeningen Dagligvareleverandørerne udtaler:

Vi glæder os rigtig meget til at deltage i Madværkstedet. Det bliver en helt anderledes messe end tidligere set. Jeg forventer stor opbakning fra foreningens medlemmer, da jeg ved, at efterspørgslen efter en messe af denne slags er stor.

Også hos Arla Foods er man begejstret for den nye messe og siger:

Madværkstedet bliver en super interessant platform til præsentation af nye produkter, dele inspiration til madlavning og møde kunderne. Der skal ikke herske tvivl om, at vi er meget tilfredse med Foodexpo i Herning, og med Madværkstedet får vi mulighed for at komme tættere på vore kunder, siger Søren Olsen, vicepræsident med ansvar for salg i Danmark for Arla Foods.

Madværkstedet skal finde sted hvert andet år og afholdes i en stilren torvehal hos Lokomotivværkstedet.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?