De to iværksættere Meyer og Grønløkke er et så umage par i forretningsdrift, som næsten tænkes kan

Mindre end to år efter sammenlægningen af Løgismose og Meyers er det nu kommet til offentlighedens kendskab, at det nye selskab er ramt af interne kampe & uenigheder.

I 2014 kunne man ellers overalt i pressen læse om Det Store Eventyr, der fandt sted, da kapitalfonden IK Investment Partners smed omtrent 800 millioner kroner på bordet og samlede de to fødevareselskaber Løgismose og Meyers.

Kun små to år efter oprettelsen af Løgismose Meyers er der kommet store revner i selskabet i en sådan grad, at Berlingske skriver om, at samarbejdet er ramt af kaos, ledelsesflugt og voldsomme, interne spændinger.

På bare et år har virksomheden sagt farvel til en finansdirektør og bestyrelsesformand Lars Munch. Også den administrerende direktør Steen Halbye har sagt op, mens andre nøglemedarbejdere angiveligt er forsvundet. Samtidig er der ifølge Berlingskes oplysninger interne magtkampe mellem de medarbejdere, der kommer fra henholdsvis Løgismose- og Meyers-siden.

"Det er smertefuldt. Det er jo meget sjovere, når beslutningerne bliver taget intuitivt, end når man skal se på planer og tal og tænke i procedurer. Det kræver mere arbejde og forberedelse end en rock'n'roll-stil," siger Jacob Grønlykke, medlem af bestyrelsen for Løgismose Meyers, til Berlingske.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?